تحول تجربه مشتری؛ قلب بیمه دیجیتال

در مطلب قبل با تحول دیجیتال در صنعت بیمه آشنا شدیم و در این مطلب به تحول تجربه مشتری می‌پردازیم.

تحول دیجیتال و نوآوری‌های مدل کسب‌وکار حاصل از آن، انتظارات و رفتار مصرف‌کنندگان را به صورت اساسی تغییر داده است و شرکت­‌های سنتی را تحت فشار قرار داده است. مشتریان به کانال­‌های رسانه­‌ای جدید دسترسی دارند و از میان نقاط تماس بیشتری با شرکت ارتباط برقرار می­‌کنند. بر اساس گزارش فوربس رد سال ۲۰۱۸، تنها ۱۵ درصد مشتریان از تجربه دیجیتالی خود در صنعت بیمه راضی هستند. در دنیایی که روز به روز شاهد ظهور فناوری­‌های جدید هستیم، مشتریان انتظار دارند، تجربه­ دیجیتالی همانند آنچه در بانک دریافت می­‌کنند، داشته باشند. با این حال دریافت خسارت گاهی هفته­‌ها و ماه‌­ها طول می­‌کشد. در این بخش از گزارش ابتدا به مرور مفاهیم تجربه مشتری می­‌پردازیم و با بررسی نقاط تماس مشتری در صنعت بیمه، نقشه سفر مشتری را ترسیم می­‌کنیم.

 

از ارائه محصول تا خلق تجربه

مشتریان امروز، دیگر تنها به دنبال خرید محصول یا خدمت خود نیستند، بلکه آن‌ها لحظاتی جذاب و به‌‎یادماندنی را جستجو می‌کنند که احساسی ناب برایشان به وجود آورند. مفهوم تجربه مشتری اولین بار در سال ۱۹۸۲ معرفی گردید. بر اساس تئوری مطرح شده نمی­‌توان به مصرف­‌کننده تنها به دید یک موجودیت منطقی نگریست و رفتار مصرف کننده علاوه بر جنبه­‌های عقلایی دارای عواطف، احساسات و ضمیر ناخودآگاه می‌باشد. در سال ۱۹۹۸، پاین و گیلمور برای اولین بار از اصطلاح اقتصاد تجربه استفاده کردند.

آن‌ها سیر تطور اقتصاد را به ۴ بخش کلی تقسیم کردند. آن‎ها معتقد بودند دنیا پس از گذراندن اقتصاد کشاورزی، اقتصاد صنعتی و اقتصاد خدمات، وارد اقتصاد تجربه شده است. تجربه مشتری را می‌توانیم برآیند کلی ادراک و احساس مشتری از مواجهه مستقیم یا غیرمستقیم با محصولات، خدمات، سیستم‎ها، کارکنان، سایر مشتریان و برند سازمان بدانیم. شرکت‌ها در قرن بیست‌ویک در حال توجه به اقتصاد مبتنی بر تجربه به‌جای اقتصاد مبتنی بر خدمات هستند. در حال حاضر تجربه‌ی مشتری شاخصی کلیدی برای پشتیبانی از عملکرد سازمان است. تجربه‌ی مشتری، در حال تبدیل‌شدن به زمین نبردی برای سازمان‌ها بعد از محصولات و خدمات است و میزان رضایت مشتری به‌طورجدی مبتنی بر تجربه‌های مثبت و منفی می‌باشد. این تجربیات نقشی حیاتی در تصمیم‌گیری در فرآیند خرید مشتری ایفا می‌کنند.

تجربه مشتری در تمامی مراحل مواجهه مشتری با سازمان از جستجو به دنبال محصولات، تا خرید و دریافت خدمات و همچنین حین استفاده و مصرف رخ می‌­دهد. بر این اساس تجربه مشتری به دسته‌­های مختلفی قابل تقسیم‌بندی است:

  • تجربه محصول: تجربه محصول زمانی که مشتریان با محصولات در تعامل هستند رخ می­‌دهد برای مثال زمانی که در جستجوی یک محصول هستند، زمانی که آن را بررسی کرده و نهایتا مورد ارزیابی قرار می­‌دهند. تجربه محصول ممکن است به شکل مستقیم باشد، زمانی که مشتریان با یک محصول به صورت فیزیکی تماس دارند و گاه ممکن است غیر مستقیم باشد، زمانی که یک محصول به شکل مجازی یا در تبلیغات نمایش داده می‌­شود.
  • تجربه خرید و خدمت: تجربه خرید و خدمت حین مواجهه مشتری با محیط فیزیکی فروشگاه، کارمندان آن و سیاست­‌ها و خط مشی­‌های کاری آن رخ می­‌دهد. بنابراین مطالعات در این زمینه بیش­تر بر متغیرهای محیطی و تاثیرات رفتار فروشنده بر تجربه متمرکز هستند.
  • تجربه مصرف: تجربه مصرف حین استفاده یا مصرف محصولات رخ می‌­دهد. برخی تجربه مصرف را فراتر از استفاده از محصولات و خدمات تعریف کرده و مصرف (یا استفاده از) رویدادهایی همچون فوتبال، فیلم و غیره را نیز مورد توجه قرار داده‌­اند.

نقاط تماس؛ دریچه ارتباط با مشتری

تماس و تعاملات مشتری با سازمان معمولا به‌صورت ایستا و در نقطه و زمانی خاص صورت نمی‌گیرد. این تماس در طول یک مسیر از تصمیم به خرید تا فرآیند خرید و همین‌طور پشتیبانی و تجربیات پس از خرید است که به سفر مشتری تعبیر می‌گردد. سفرهای مشتری در حال حاضر شامل بسیاری از تعاملات در سراسر جهان و در مکان‌های مجازی است. سفر مشتری در اصل به معنی دنباله‌ای از رویدادهای طراحی‌شده و یا طراحی نشده است که مشتریان از طریق آن‌ها به یادگیری، خرید و ارتباط با پیشنهاد‌های شرکت که شامل محصولات، خدمات و تجربیات است می‌پردازند. بسیاری از شرکت‌ها متوجه شده‌اند که اگر می‌خواهند مشتری محور باشند، نیاز به درک و شکل دادن به دنباله‌ای از رویدادها و پیشامدهایی که مشتریان با آن‌ها مواجه می‌شوند دارند.

کانال­‌های ارتباطی با مشتری:

دنیای بازاریابی نسبت به دهه گذشته با تغییرات فراوانی همراه بوده است. کامپیوترها و پس از آن تلفن­‌های همراه هوشمند یکی از اصلی­‌ترین نقاط تماس مشتری به حساب می­‌آیند. مفهوم کانال­‌های چندگانه[۱] با ظهور اینترنت به سفر مشتری اضافه شد. با وجود کانال­‌های چندگانه مشتریان قادر هستند برای ارتباط با سازمان، از راه­‌های مختلفی مانند حضوری، تلفنی و یا اینترنتی استفاده کنند. این کانال­‌ها به صورت مستقل از یکدیگر کار می‌­کنند و از آنجا که هیچ ارتباطی میان این کانال­‌ها نیست، مشتری نمی‌­تواند در حین گرفتن خدمت کانال ارتباطی خود را تغییر دهد.

تبلیغ در سایت­‌ها، بیلبوردها و ارسال ایمیل به مشتریان نمونه­‌ای از کانال­‌های چندگانه هستند. برای مثال اگر مشتری به صورت حضوری برای خرید بیمه­‌نامه مراجعه کرده باشد نمی‌­تواند پس از پر کردن فرم­‌های بیمه‌­نامه، مراحل پرداخت را از طریق اپلیکیشن انجام دهد.

کانال­‌های متقاطع[۲]، شبیه کانال­‌های چندگانه هستند با این تفاوت که کانال‌­های مختلف با یکدیگر در ارتباطند. به این معنی که در کانال­‌های ارتباطی، داده­‌های جمع­‌آوری شده از مشتری قابل به اشتراک­‌گذاری هستند و برای شخصی­‌سازی بر اساس علایق و ترجیحات مشتری قابل استفاده است. مشتری در حین سفر خود می­‌تواند کانال ارتباطی خود را تغییر دهد. مثال این کانال­‌ها، ایمیلی است که بعد از خرید حضوری بیمه‌­نامه، برای مشتری ارسال می­‌شود تا با سوالاتی تجربه او ارزیابی شود و یا کد تخفیفی جهت تمدید آنلاین بیمه­‌نامه، برای او فرستاده شود.

کانال­‌های همه‌کاره[۳] کامل‌ترین نوع کانال ارتباطی هستند و تنها به معنای استفاده از چند کانال ارتباطی به صورت همزمان نیستند بلکه این کانال­‌ها به صورت یکپارچه با یکدیگر کار می­‌کنند تا تجربه‌­ای جذاب برای مشتریان خلق کنند. هدف اصلی این کانال­‌ها برداشتن سد میان دنیای آنلاین و آفلاین و در واقع خلق محیط دیجیتال است. یکی از بهترین مثال­‌ها برای کانال­‌های همه­‌کاره در حوزه بیمه استفاده از واقعیت مجازی در مدیریت ادعای خسارت است.

کانال های ارتباطی با مشتری

شکل ۱- کانال­‌های ارتباطی با مشتری

فناوری‌های تحول‌آفرین شیوه‌های ارائه‌ی خدمت به مشتریان را به‌صورت جدی تغییر داده‌اند و لذا تجربه‌ی مشتری که پیش‌ازاین منحصر به کانال‌های فیزیکی می‌شد، متحول گردیده و با استفاده از تکنولوژی‌های دیجیتالی می‌توان در هر قسمت از سفر مشتری، تجربیات جذاب و منحصربه‌فردی ایجاد نمود. تجربه دیجیتال مشتری، تجربه خلق شده برای مشتری در محیط دیجیتال است.

سفر مشتری در صنعت بیمه

سفر مشتری می‌تواند به‌عنوان توصیفی از تجربه‌ی مشتری شناخته شود که در آن نقاط تماس مشتری، تعاملات مشتری با برند، محصول و یا خدمات موردعلاقه را مشخص می‌کنند. طبقه‌بندی تعاملات اغلب از ساختاری خطی پیروی نکرده و منعکس‌کننده‌ی کانال‌ها و پاسخ‌های احساسی، رفتاری و شناختی موجود در این فرآیند است. نقاط تماس مشتری در طول سفر مشتری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. لحظه‌های تماس بین مشتری و سرویس‌دهنده که به‌صورت گسسته و در زمان‌های مشخص رخ می‌دهند به‌عنوان نقطه‌های تماس مشتری شناخته می‌شوند. ارزیابی نقاط تماس اولویت­دار در تعامل با مشتری، به سازمان در فهم بخش­‌هایی از تجربه که لازم است بازطراحی شود، کمک می­‌کند.

در صنعت بیمه، سفرهای مجزای مشتریان می‌­تواند دسته­‌بندی شود، برای مثال تغییر آدرس مشتری و یا ثبت ادعای خسارت. برای ادعای خسارت، این سفر می‌­تواند قبل از ثبت ادعای خسارت شروع شود و یک بیمه‌­گذار می­‌تواند اقداماتی جهت جلوگیری از تصادف و یا خسارت انجام دهد.

اولین اعلان خسارت فرایند را آغاز می­‌کند که در ادامه این فرایند شامل مدیریت ادعای خسارت، ارزیابی میزان خسارت وارد شده و پرداخت غرامت است. دیجیتالی‌سازی این فرایند به معنای استفاده از فناوری­‌ها جهت تسهیل هرچه بیشتر سفر مشتری است. سفرهای متعددی برای مشتری در بیمه روی می­‌دهد و زمان به روزرسانی سفر مشتری نیز به نوع آن بستگی دارد. سفر تاکتیکال در مقابل سفر استراتژیک قرار دارند.

سفرهای تاکتیکال سفرهایی هستند که منطقه‌­ای کوچک از کسب و کار را شامل می­‌شوند و طول عمر کوتاه­‌تری نسبت به سفرهای استراتژیک دارند، به همین دلیل به روزرسانی آن­ها به صورت هفتگی لازم است انجام شود. برای مثال مشتریانی که تنها برای یافتن اطلاعات به سایت مراجعه می­‌کنند، این سفر تاکتیکال محسوب می­‌شود. سفرهای استراتژیک بر مبنای استراتژی­‌های کسب‌وکاری ترسیم می­‌شوند و معمولا حدود ۶ الی ۱۲ ماه یکبار مورد بازبینی قرار می­‌گیرند.

دسته‌بندی دیگر سفرها ممکن است به صورت وضع موجود و وضع مطلوب باشد. در سفرهای وضع موجود که برای مشتریان در حال حاضر سیستم ترسیم می­‌شود با هر تغییری لازم است سفر مشتری به روزرسانی شود. برای مثال وقتی یه کانال ارتباطی جدید به کانال­‌های موجود اضافه می­‌شود. در مقابل سفرهایی با توجه به چشم­‌انداز سازمان ترسیم می­‌شود که همانند سفرهای استراتژیک دیرتر به روزرسانی می­‌شوند.

مدیریت ادعای خسارت مشتری

یکی از مهمترین خدماتی که مشتریان از یک شرکت بیمه‌­ای دریافت می­‌کنند، خسارت است. برای دریافت خسارت، ابتدا باید مشتری ادعای خسارت انجام دهد. در حال حاضر، این فرایند هفته­‌ها طول می­‌کشد و مشتری باید برای اثبات خسارت خود، مدارک فراوانی ارائه بدهد. تحول دیجیتال ادعای خسارت تاثیر فراوانی بر تجربه مشتری خواهد داشت. بازطراحی مدیریت ادعای خسارت می‌­بایست با در نظر گرفتن محوریت مشتری در این فرایند صورت بگیرد. شرکت­‌های بیمه‌­ای، می­‌بایست ذهنیت خود را تغییر دهند و ارزش پیشنهادی خود را بازنگری کنند.

شکل 2- تاثیر تحول دیجیتال در ادعای خسارت

شکل ۲- تاثیر تحول دیجیتال در ادعای خسارت

تحول دیجیتال در ادعای خسارت ۵ عنصر اصلی دارد:

  • ارزش پیشنهادی دیجیتالی جدید
    • تجربه جذاب مشتری
    • مدیریت و اتوماتیک­‌سازی فرایند ادعای خسارت مبتنی بر تجزیه و تحلیل
    • خدمات پیشگیری از بروز خسارت
    • خدمات ارزش افزوده
    • بهبود مداوم بر اساس بازخوردهای دریافت شده از مشتری
  • دیجیتال‌سازی انتها به انتهای سفر مشتری
  • هوش مصنوعی و فناوری­‌های تحول آفرین
  • اکوسیستم دیجیتال یکپارچه خسارت
  • مدل­‌های عملیاتی دیجیتال جدید

در عصر دیجیتال گزاره ارزش پیشنهادی برای مطالبات مشتریان باید با دوران سنتی متفاوت باشد. گزاره ارزش پیشنهادی باید منجر به خلق تجربه‌­ای جذاب و از میان کانال­‌های همه­‌کاره شود. بیمه­‌گذاران باید رویکرد تحلیلی محور برای رسیدگی به مطالبات بیمه­‌شدگان اتخاذ کنند که به صورت اتوماتیک انجام شود.

برای مثال شرکت لیموناد تجربه مشتریان خود را با استفاده از چت­‌بات­‌های اولین اطلاع­‌رسانی خسارت، مشتریان می­‌توانند بعد از چندثانیه، ادعای خود را ثبت کنند تا به صورت اتوماتیک مورد بررسی قرار بگیرد. علاوه بر تعاملات فعال با مشتریان جهت جلوگیری از بروز خسارت، بیمه­‌گذاران باید ارزش افزوده‌­ای بر اساس دریافت منظم بازخورد از مشتریان در بهبود خدمات، قابلیت استفاده و عملکرد ایجاد کنند. بازطراحی ارزش پیشنهادی اولین گام تحول دیجیتال در بیمه است.

تجربه مشتری قلب تحول دیجیتال است. نمی‌­توان نقطه‌­ای را به طور دقیق برای اطمینان از رضایت مشتری تعریف کرد، اما بازطراحی تجربه مشتری با دید جلب مشارکت مشتاقانه و بهبود فرایند ادعای خسارت به طور قطعی، موجب بهینه‌­سازی تجربه خواهد شد. بیمه­‌گذاران باید در شروع کار ذهنیتی در خود ایجاد کنند که همه چیز ممکن است تا بتوانند دید بهتری نسبت به تحول دیجیتال در صنعت خود داشته باشند. مشتریان در فرایند ادعای خسارت تمایل دارند بدانند مطالبه آن­ها در چه مرحله­‌ای قرار دارد و تا تسویه حساب بیمه با آن­ها، به طور دقیق چقدر طول می­‌کشد.

اطلاع‌رسانی شفاف به مشتری، باعث ایجاد تجربه‌­ای دلپذیرتر خواهد شد. نکته قابل توجه در بازطراحی سفر مشتریان این است که هدف اصلی، یک بهبود کوچک و سطحی نیست! آدسلس یک شرکت بیمه اسپانیایی بر روی سفر ادعای خسارت مشتریان به صورت انتها به انتها کار کرده است که دارای ویژگی­‌هایی مانند قابلیت ارسال اولین اعلان خسارت به وسیله هر یک از کانال­‌های همه‌کاره و رهگیری وضعیت فعلی ادعای خسارت، می­‌باشد.

یکی از موضوعات با اهمیت دیگر در تجربه مشتری بیمه، تعامل ساده و سریع بدون درگیر شدن مشتری در جزئیات است. داشتن واسط ساده و کاربرپسند اهمیت فراوانی دارد چرا که برخی از مشتریان بیمه افراد بالای ۵۰ سال هستند که به اندازه نسل زد، آشنایی زیادی با فناوری­‌های نوظهور ندارند. بیمه­‌گذاران این فرصت را دارند که تراکنش­‌های روتین خود را به سادگی سمت کارگزاران بیمه و یا خود مشتریان، مدیریت کنند.

برای مثال مشتریان می­‌توانند با داشتن یک ابزار آنلاین زمان ملاقات خود را با واسطه بیمه‌­گر را تنظیم کنند و امکان چت­‌های آنلاین برای پاسخ به سوالات مشتری که در در بخش سوالات متداول وجود ندارد، فراهم کنند. مشتریانی که برای ادعای خسارت، استفاده از اپلیکیشن را انتخاب کرده­‌اند اما در وسط راه تصمیم گرفته‌­اند از خدمات مشاوره حضوری استفاده کنند، نباید گام­‌هایی که به صورت آنلاین طی کرده‌­اند، مجدد تکرار کنند.

ارائه خدمات نوآورانه به مشتری، مستلزم ترکیبی از هوش مصنوعی و فناوری‌­های ارتقا یافته در بستر پلتفرم و همچنین تعامل شرکای اکوسیستم اینشورتک در همین بستر است. تجربه دیجیتال مشتری تنها به معنی استفاده از هوش مصنوعی جهت اتوماسیون تصمیماتی که پیش از آن به صورت سنتی گرفته می­شد، نیست؛ بلکه نیازمند معماری فناوری اطلاعات جهت تعامل دیجیتال با مشتری در زمان واقعی است. شرکت بیمه­‌ای اجس انگلیس هوش مصنوعی و اپلیکیشن پردازش تصویر را برای تعامل زمان واقعی استفاده می‌­کند. تعامل زمان واقعی باید قادر به انجام کارهای زیر باشد:

  • پیش­بینی ویژگی­‌های ادعای خسارت: هوش مصنوعی قادر به استنتاج و دراوردن الگوهای رایج تقلب و احتمال وقوع خسارت با توجه به تاریخچه رفتارهای مشتری است. استفاده از این روش تا ۲۰ درصد به کشف تقلب در مراحل اولیه کمک خواهد کرد.
  • بخش­بندی ادعای خسارت: با استفاده از الگوریتم‌­های هوش مصنوعی می­توان ادعاهای خسارت دریافت شده را بخش‌­بندی نمود.
  • پشتیبانی از بهترین راه‌حل: فراتر از دو فعالیت اشاره شده، هوش مصنوعی در یافتن فرایند بهینه مدیریت ادعای خسارت به صورت فرد به فرد مفید است.

در شکل زیر نمونه‌­ای از یک سفر دیجیتال مشتری که با استفاده از تعامل زمان واقعی ترسیم شده است.

شکل 3- ترسیم سفر دیجیتال مشتری

شکل ۳- ترسیم سفر دیجیتال مشتری

 

کارکنان شاد، مشتریان راضی

مانند بقیه موارد، در دنیای کسب‌و‌کار نیز همه چیز تغییر می‌کند و دگرگون می‌شود. انقلابی که امروزه مشاهده می‌شود از توجه به اولویت‌های سازمانی به تمرکز بیشتر بر افراد تغییر یافته‌است و ‌تجربه را به سازمان‌ها آورده است. در سال‌های گذشته ظهور مواردی که خیلی از افراد به آن کسب و‌کار مدرن می‌گفتند، با تمرکز بر سودمندی و فایده، از مولفه‌های اصلی کار بود.

رابطه‌ی بین کارمند و کارفرما شفاف بود، کارفرما پستی خالی در سازمان خود داشت و کارمندان به وسایل و احتیاجاتی برای خرید در زندگی نیاز داشتند، پس کارمندان با توجه به مهارت‌هایی که داشتند، سعی در به‌دست‌آوردن آن پست سازمانی می‌کردند. در این دوره وسایل و ابزار کار در میز، صندلی، تلفن و کامپیوتر خلاصه می‌شد. پس از این دوره، دوره بهره‌وری آغاز شد.

در این دوره افرادی چون فردریک تیلور و هنری فایول از پیشگامان روش‌ها و رویکرد‌های حداکثرسازی کارها بوده‌اند. مدیران با اندازه‌گیری زمان انجام هر وظیفه از سوی کارکنان، به دنبال راهی برای کاهش زمان آن بودند. این موارد برای پیشرفت در خروجی‌ها و بهروه‌وری با تأکید بر فرآیند‌های تکرارپذیر صورت می‌گرفت.

در دوره بعدی که دوره مشارکت و درگیرکردن[۱] نام دارد، مفاهیم جدیدی در ارتباط با توجه به کارمندان، درک آنان و ایجاد منفعت برای آنان به جای تمرکز صرف بر بهره‌گیری از آنان، مطرح شد که در نوع خود یک رویکرد انقلابی بود. تحقیقات بسیاری در این خصوص صورت گرفت و در نهایت این نتیجه حاصل شد که هر چه کارمند بیشتر با سازمان درگیر و عجین شده باشد، بهره‌وری وی افزایش می‌یابد، مدت زمان بیشتری در سازمان می‌ماند و سالم‌تر و خوشحال‌تر است.

در نهایت دوره تجربه شکل گرفت. سؤال اصلی مطرح شده در این دوره این است که چگونه می‌توان سازمانی ایجاد کرد تا کارمندان بخواهند یا نیاز داشته باشند در آن حضور پیدا کنند. تمرکز اصلی این دوره بر فرهنگ، فناوری و محیط کار است. باید به این موضوع نیز توجه داشت که رویکرد تجربه محور، یک رویکرد بلند مدت است.

با یک جستجوی ساده در اینترنت با صفحات و مقالات متعددی چون «اگر در رابطه با تحول دیجیتال جدی هستید، با تجربه کارکنان آغاز کنید» یا «تجربه کارکنان خود را به دقت تجربه مشتریان طراحی کنید» روبه‌­رو خواهید شد. به غیر از این موارد، ردپای اهمیت تجربه کارکنان را می‌توان در گزارش‌ها و آمارهای گوناگونی یافت. در تاکید این موضوع آمارها نشان می‌دهد که درگیر شدن بخش منابع‌انسانی در تحول‌دیجیتال نسبت به سال گذشته ۳۰۰% افزایش داشته‌است و کارشناسان احتمال می‌دهند علت این افزایش، آشکار شدن اهمیت تجربه کارکنان به عنوان یک ناحیه کلیدی برای تمرکز بر تحول‌دیجیتال است.

شکی نیست که استفاده از فناوری در صنعت بیمه موجب صرفه­‌جویی در هزینه‌­ها خواهد شد. طبق مطالعه صورت گرفته توسط اکسنچر و اکسفورد اکونومیکس، ۴۳% از پاسخ‌­دهندگان گفته‌­اند نگهداشت کارکنان جزو سه هدف اصلی آن­هاست و این کار می­‌تواند موجب بهبود تجربه مشتری شود. هرچند استفاده از فناوری­‌ها به طور قابل ملاحظه منجر به خلق تجربه­‌ای جذاب برای مشتریان خواهد شد، اما کارکنان نیز یکی از نقاط تماس کلیدی در بیمه به حساب می­‌آیند. بهبود تجربه کارکنان، نه تنها بر افزایش رضایت مشتری اثرگذار خواهد بود، بلکه باعث جلب مشارکت مشتاقانه آن­ها در موضوع تحول دیجیتال و همچنین نگهداشت آن­ها خواهد شد.

کارکنان پل ارتباطی بیمه‌­گذار و مشتری هستند. مشتریان منبع مناسبی برای یافتن مشکلات سیستم‌­های موجود بیمه هستند و می‌­توانند نقاط دردناکی که در آن تجربه‌­ای ناخوشایند داشته‌­اند را به کارکنان اطلاع دهند. چارچوب­‌های زیادی برای تاثیر تجربه کارکنان بر کار  ارائه شده است.

 

شکل 4- چارچوب تاثیر تجربه کارکنان در بیمه

شکل ۴- چارچوب تاثیر تجربه کارکنان در بیمه

چارچوب آی­‌بی­‌ام که برای موسسات مالی و بیمه‌­ای، ارائه کرده است در شکل بالا آورده شده است.

برای مطالعه گزارش «تحول دیجیتال در صنعت بیمه؛چیستی و چرایی» کلیک کنید. این گزارش توسط دیتیجی (گروه تحول دیجیتال) و با همکاری مدرسه تحول دیجیتال منتشر شده است.

در مطلب بعدی به «بیمه در دنیای اکوسیستم‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال» خواهیم پرداخت.

[۱] Engagement

[۱]  Multi-channel

[۲] Cross-channel

[۳]  Omni-channel

مقالات مرتبط:

تجربه دیجیتال مشتری چیست؟

تجربه دیجیتال مشتری؛ چیستی و چرایی

انتشار اپیزود پنج: تجربه دیجیتال مشتری

تحول دیجیتال در صنعت بیمه

گزارش حرفه‌ای «تحلیل وضعیت بلوغ دیجیتال شرکت‌های بیمه ایرانی»

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this